O nama

 

Kompanija ADS MEDIA je specijalizovana kompanija u oblasti AIRPORT ADVERTISING Indor Digital Signage Reklame.

Naša Misija je da omogućimo dostupnost reklame svuda i svima, naša Vizija je da uvek ostanemo dosledni našoj poziciji i ponudimo inovativna rešenja, prateći svetske trendove u oblasti Digital Signage Reklame.

Dugogodišnja radna iskustva u oblasti Digital Signage iz zemalja u kojima uspešno poslujemo dugi niz godina, kao i naša softverska rešenja, smo rešili da prenesemo i na Republiku Srbiju i Region celokupnog Balkana, kroz jedan inovacioni način oglašavanja i softverskog rešenja koje nudimo.

AIRPORT ADVERTISING je moderan trend razvoja reklamne usluge u svetu, definisane i ciljno orjentisane na ljude koji putuju, koji su u pokretu, kojih je sve više u današnje vreme, zbog poslovnih i drugih obaveza, kao i privatnih razloga.

Imajući u vidu trend i konstantno povećanje broja putnika iz godine u godinu, Airport Advertising je postala veoma visoko ocenjena reklamna usluga od strane kupaca reklamnog prostora, koju je naša kompanija prepoznala i potrudila se da kroz našu reklamnu mrežu AERODROM NIKOLA TESLA BEOGRAD ponudi najbolji kvalitet oglašavanja kroz dugoročnu stratešku saradnju svim zainteresovanim kompanijama.

Digitalnu mrežu “ADS MEDIA” AERODROM NIKOLA TESLA BEOGRAD, čini paket od 14 – 17 totema i digitalnih displeja, kao i 3 light box-a strateški raspoređenih u DOLASCIMA TRANZITU - ODLASCIMA u zgradi Aerodroma Nikola Tesla Beograd, kao i na centralnom izlazu, koji omogućavaju kompletno brendiranje zgrade Aerodroma.

Sve aktuelne naše pozicije za oglašavanje možete pogledati u našoj prezentaciji: ADS MEDIA -AERODROM NIKOLA TESLA BEOGRAD-INFO 2018 (PDF)

Tenutno su u ponudi dva paketa za oglašavanje PAKET 14 i PAKET 17.